Court Baronage Scroll for Lothar der Rot, in English and Norse

Court Baronage Scroll for HE Lothar der Rot

Text, calligraphy and illumination by Mistress Aidan Cocrinn, Norse translation by Lord Rolfen Rad et Krigleder (the Red)

 

Logan Konung and Ylva Drotting see long and devoted service from Lothar de Rot. He is made a Baron of Their Court so all remember his dedication to Calontir. Konung and Drottning order this written and a coronet of silver given to honor Baron Lothar in Cum an Iolair this 8 day of Heyannir, in Náttleysi in the XXXIV year of Calontir.

Duncan Konung og Ylva Drotting sjá langa og dygga þjónustu frá Lothar de Rot. Hann er lendur dómi sínum þannig að allir muna vígslu sína til Calontir. Konung og Drottning röð þetta skrifað og Coronet silfur gefið að heiðra Baron Lothar í Cum óákveðinn greinir í ensku Iolair þessa 8 daga af Heyannir í Náttleysi á XXXIV ári Calontir.

 

Court Baronage Scroll for Lothar de Rot

Court Baronage Scroll for Lothar de Rot